2010. február 10., szerda


1. munkanap

4
"Bears, beets, battlestar galactica..."

A tenger újabb színe

És igeeeeen: a tegnapi néni tényleg azért hívott be mára, mert kaptam egy part time jobot egy város széli Clintonsban. Persze az kicsit rontja az élményt, hogy csak az nem kapta meg az állást, aki nem tudta igazolni a személyazonosságát. De ma már kezeltem a kis köcsög fontokat meg pennyket is, és a végén semmi sem hiányzott a kasszából!!!


A tegnapi nap végén olyan fáradtak voltunk már, hogy nem is számoltunk be a 2. interjúnkról. A Murrayfield Golf Clubba kellett elbuszoznunk, ami egy tök elit hely nem messze a városközponttól. Persze a végén kiderült, hogy annyira nem is elit, mert a szakácsfiú karján egy hatalmas tetoválás volt, ami inkább tök menőn nézett ki. Az interjú amúgy jól ment, jó fej volt a főszakács, John, és még az angolkámat is megdicsérte:)


Utána összefutottunk egy magyar lánnyal, aki szintén a golf klubba jelentkezett, ő meg jó sok tanáccsal látott el minket. Hazafele gyalogolva be is mentünk a CareerScotlandba, ahol átnézték a cv-nket és kiderült, hogy az europass önéletrajzunk egy nagy kalap kaki volt. Legalább már tudjuk, eddig miért nem reagáltak az emailjeinkre...

Újdonsült sirály barátomról készült kép

Este pedig az ASDA-ban voltunk fekete nadrágot venni, és kaptunk is egyet 5fontért. Pedig ez szerepelt a mit vigyek Skóciába? listámon, de mivel a sajátomat otthon nem nagyon szerettem - s mivel kilógondjaim voltak a poggyásszal, utolsó pillanatban ki kellett dobnom a bőröndből - Ödönből.

Közkívánatra

Ebben az utcában lakunk.

Ez a kukánk!

Ez a lakásunk.

Ez pedig a szomszéd.

Ő pedig a házőrzőnk.

4 megjegyzés:

egy menedzser írta...

Üdv! Klassz a lakásotok, gyönyörű a szomszéd ajtaja, a macskát meg hozzátok haza! Nekem. Lehetőleg élve.
Bocs h csak most írok de este 7kor esek haza mostanában (köszi msc), majd hétvégén aktívabb leszek.
És gratulálok!

Kicsi írta...

Hahó! Gratulálok Csillának a melóhoz!!!
Milu most, hogy van 1 kenyérkereső a háznál tudod mi a dolgod... úgy kell tenned mintha munkát keresnél napközben, és az összes pubot felfedezni és Csilla keresetét elinni...

Noilla írta...

Gratulálok Csilla a munkához!
Igazán jó jó gazdász asszony vagy, hogy (idézem) egy kis köcsög font és penny sem hiányzott!! :D

...petya, a petya... írta...

hehe, bsg, nem rossz környék:)

Megjegyzés küldése