2010. március 21., vasárnap


helyzet

4
Minden unalmasabb, most, hogy Milu is elkezdett dolgozni. Pedig csak egy napja...Most már legalább megérti, hogy a nap végére miért esek szét én is mindig. És miért alszok be 10előtt.
Ma meg mennie kell a Sheratonba, déltől 9ig ott lesz. Sürgősen találnom kell valami programot! Milyen lenne már, ha unalmamban németeznék?! Már a takarítás is sok volt. Pedig! Boxy pénteken közölte, hogy jövőhéten az előttünk itt lakó lány látogatóba érkezik a nagymamájával. És itt lesznek 5napot. Milyen jó is, legalább nem leszek egyedül. (A nagyi meg biztos rossz véleménnyel lesz rólam, ha meglátja az iszonyat mocskos tűzhelyet. Amit hetente lesúrolok, de amin ez nem látszik meg.És amit Boxy egy főzés alkalmával ugyanúgy összekoszol...)
Amúgy meg lélekben készülök a nyelvvizsgára. A magnó, ami ugye a szóbeli része, április 24.én lenne, és már nézegettem repjegyeket akkorra. A csavar csak az benne, hogy a nyelvvizsga után jönnék is vissza még két hétre. Jó, tudom, hogy ez logikátlan hangzik, de ha hétfő éjfélig foglalok, 30fontból eljutok Pozsonyba majd vissza. Itt pedig egy nap alatt ennél simán többet keresek. Teljesen megéri. (Persze Pozsonyból még haza kell jutnom, de ez részletkérdés. És még semmi sem biztos. Lehet nem kapok szabit, vagy lehet, hogy a szóbeli szóbeli része nem május 8.án, hanem hamarabb lesz. A legjobban május 15.nek örülnék. Akkor, az eredeti tervhez igazodva, hazafelé bejárhatnánk egész Európát. Persze beugranánk Németországba is, csak hogy készüljek kicsit a nyelvvizsgámra:))

4 megjegyzés:

Kicsi írta...

Milu baszki mikor írod már le az első vendéglátós tapasztalataidat?
A tavaszi szünet alatt már 3 rendezvényt lenyomtam...

Unknown írta...

Gabi amúgy boldog névnapot!:D

Noilla írta...

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam nektek!
Gondoltam nekiállok regényt írni, de inkább írok majd Neked bővebben mailt, Csilla!;)
Dióhéjban:Egyben megjártuk Párizst!És folytatódik tovább a futás az idővel, hogy mire kipakolnak minket Zoli szülei, költözhető legyen a ház...:D
Remélem jól tele vagytok már a skót munkáktól (pénzzel és nem a piros pöttyös:) és kellően izmos a feneketek a sok bringázástól! ;)

McCsilla írta...

Hát, ha a fenekem még nem is - sajnos - a vádlim már olyan izmos, hogy csak na!
A pénz még folyamatban van, sajnos. Majd szerdán:)
(s nyugodtan írhatsz regényt. Ha már unom a németet, legalább azt olvasgathatom:))

Megjegyzés küldése