2010. február 19., péntek


soksoksokmagyar

0
Az előző bejegyzésre csilla galád módon eltulajdonította a nevemet, úgyhogy minden csúnyaság ami ott volt, az hozzá köthető:) ráadásul én tuti nem tennék fel magamról részeg elesett bicajosra emlékeztető képet:)
no hát ma részt vettünk az első edinborói magyartalálkozón ahol rengeteg magyar ember magyar hangját hallhattuk, ami tökjól esett, mert egy ideje már csakis egymást halljuk magyarul beszélni, meg néha boxy barátunkat is, amikor a kommunikációs folyamat kapcsolattartás funkcióját eszközöljük rajta.
Na hát egyébként rengeteg, csakis kedves ember volt ezen a magyartalálkozón, persze csak egy kis részükkel sikerült beszélnünk, de kaptuk soksok jó tanácsot, meg ígéreteket arra, hogy segítenek nekünk munkát találni, ezen kívül megtudtuk, hogy a skótok részegen sokkal nagyobb vadállatok szoktak lenni, mint a magyarok, és hogy nem is olyan biztonságos ez a város éjszakánként, mint hittük. persze azért minket ne féltsetek:)
Ma és tegnap is soksok helyen voltunk önéletrajzokkal és lelkesen előadott munkára jelentkezős szövegekkel, mára már az önéletrajzaink is egészen mások voltak, mint az eddigiekben, csilla például cambridge-ben is dolgozott ezelőtt 2 helyen is, én meg egy londoni hotelben, amint ott kellett hagynom, mert onnan családommal edinburgh-ba költöztünk, ahol rögtön a pizza hutban kezdtem:) Ja és Kicsi, beírtalak referenciaként, mint aki a főnököm volt a tapolcai panzióban:D
viszont ma is vettünk 9 pennyért 1 hosszú bagettet, ilyen válogatott zsemleféleségeket, meg még nem is tudom milyen pékárut, úgyhogy azzal még a fagyasztónk is bőven el van látva.
De most komolyan, olcsóbb a kaja mint otthon, sokkal magasabbak a bérek, mégis mi a fenét kezdenek ezek a skótok a pénzükkel? Eddig olyan megoldásokra jutottunk, hogy állandóan étterembe járnak vagy kaját rendelnek, meg elég sok mosoda is volt a városban, gondolom azt is gyakran látogatják inkább otthoni mosás helyett. Ezen kívül kocsi bérlés, meccsre járás, meg rengeteg kidobott pénz alkoholra... Ezek lehetnek ők:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése